sabato 20 dicembre 2008

La recita di Mara - Spectacol scolar, decembrie '08

Ieri au terminat scoala, si au facut si un mic concert la una din bisericile cele mai frumoase din oras (eh, sunt multe frumoase!). O mini orchestra, la care au participat doar elevii de la sectia muzica, si au fost invitati ..fosti elevi :-)
Am ramas placut surprinsi, in putin timp copiii au invatat foarte mult, felicit cu aceasta ocazie profesorii de muzica!
Multi parinti, invitati, biserica a fost plina!
Un moment simpatic al serii a fost cititul dorintelor copiilor: cine a cerut o chitara electrica, cine ar dori o bicicleta, un telefon mobil ultimul tip, cine ar dori ca .."Luca si Mario" sa invete :-)), cine ar dori ca toti profesorii sa iubeasca...toti elevii :-)), cine ar dori multi prieteni, cineva a scris : "as dori o prieten" :-)), si printre ei si cineva care ar dori...un cal! Au fost multe "dorinte" de acest fel, si ne-au facut pe toti sa suradem nitel :-))

Ieri, l'ultimo giorno di scuola e recita. Una bella serata, in una bella chiesa della città, piena quella sera, siamo rimasti noi genitori sorpresi della bravura dei ragazzi, che in così breve tempo hanno imparato molto. Un sincero complimenti da parte mia per i professori!
Un momento divertente è stata la lettura dei desideri : chi vorrebbe una chitarra, o una bicicletta, o una ferrari, o molti soldi, vincere al superenalotto, chi molti amici, chi...una ragazza :-)), chi chiedeva l'affetto di tutti gli insegnanti, e chi ...un cavallo ;-)).
Abbiamo sorriso tutti alla lettura di questi desideri più che naturali :-))






0 commenti: