giovedì 1 gennaio 2009

Craciunul si Anul Nou - 2008

L-am petrecut acasa, in sanul familiei cum s-ar spune. A fost exact asa cum ne-am asteptat: linistit, cu mici surprize placute, in cadru mai intim, o vreme destul de buna, n-a fost frig, n-a fost cald, azi chiar caldut afara. (doar ca a plouat).

Meniul a fost pe baza de peste (marin evident) si fructe de mare, cumnatul a adus cam tot ce s-a gasit pe masa :-) Poze aici.
Copiii au avut si ei partea lor, Manuel o masina (desi are cu gramada, tot la masini se uita :-)) Mara desi a avut pianul (cadoul pe care nu-l crezusem ca va fi asa curand) i-am luat un lector mp3 dragutel, in plus are video, si poze, radio. Si dulciuri....ferrero anul asta, am ales sa cumpar mai putine dar bune, adica the best :-).
In centrul orasului am iesit dar era in renovare galeria Umberto si partea din piata del Plebiscito, teatrul San Carlo.
Anul Nou l-am petrecut tot in familie, dar la noi, ne-am distrat cu foculete (evident nu periculoase) meniul tot pe baza de peste (de toate felurile, de data asta am fotografiat mai putin) fructe de mare etc, am facut un trunchiulet- buturuga tot umplut cu cioco, a placut tuturor si niste torturi sarate (ne plac si merg tare bine ;-).
Si ca o noutate...o prietena din Uk s-a casatorit, tocmai vad pozele de nunta....
Casa de piatra!
Cateva poze cu focurile din jur, in toate directiile focuri de artificii, spre Vezuviu, spre mare ....si mai bine de o ora!!!

ps. n-am uitat sa ne indopam cu linte, care conform traditiei de aici "poarta" bine, adica aduce multi bani in casa...cate boabe..atatia bani??? hahahahahha

cu unchiul Peppe

mosul lui Manuel si Mara

focuri oriunde te uitai

aici cu bunicul :-)

spre Vezuviu

spre mare

















0 commenti: