venerdì 27 marzo 2009

25 - 0!

Ieri Mara a jucat un alt meci, nu crezusem ca o vor chema (dupa perioada in care a stat la pat, racita) dar au pus-o in joc si pe ea si a jucat....foarte bine! Un meci l-a castigat pe serviciul ei, au facut 25-0 deci practic n-a gresit nici macar unul!
La club se vorbea numai despre ea, noi evident incantati de performantele ei :-)).
Mi-a adus aminte de cand eram eu mica si faceam sport, iar mamele uneori ma rugau "sa mai pierd" pentru ca era "plictisitor" sa vada cum copiii lor pierd totdeauna. Din pacate eu nu aveam "forta" de a nu juca "din toate puterile", pentru ca puneam totul in joc. Daca eram in general foarte timida, in sport ma simteam in apele mele, si eram mereu number 1. Pacat , mare pacat ca mama nu m-a lasat sa fac performanta, in acele vremuri se spunea ca "nu faci nimic cu sportul", poate asa si era, dar eu aveam talent cu carul...of!
Acum insa sunt bucuroasa ca pot "continua" oarecum prin ei. Mara n-a fost obligata niciodata sa joace, in primii ani eram descurajata de faptul ca n-o vedeam "cum eram eu", dar mi-am zis: "ata ete" , nu e sa fie si cu asta basta, dar vad ca m-am inselat, are talent si ea, are o forta fizica de invidiat, antrenorii spun ca daca se va "trezi de-a binelea" va fi un fenomen. Sa speram, pana atunci...bafta Mara, in toate meciurile pe care le vei avea!

2 commenti:

Antonietta ha detto...

non ho capito molto, ma brava Mara!

kris ha detto...

Grazie, in breve, Mara ha giocato una partita subito dopo essere stata a letto, vincendo sulla sua battuta un set a 25-0! Praticamente non ha sbagliato nemmeno una volta :-)
Evidente hanno vinto la partita senza alcun problema ;-)