lunedì 14 settembre 2009

Din nou acasa!


Dupa o lunga vacanta...iata-ne intorsi acasa! A fost o vacanta lunga (pozele le tot incarc pe celelalte doua bloguri - Kris foto si McomeMaramures ) placuta, cu mult relax, plimbari, intalniri si reintalniri. Surpriza a fost sa regasim apartamentul totalmente schimbat, zugravit, aranjat, mari schimbari pretutindeni, mult spatiu care inainte a fost neutilizat iar acum este foarte dragut aranjat. Felicitari...sotului, care a muncit toata perioada, pe undeva sa-si ocupe timpul in mod util :-) dar pe de alta parte dornic de a ne face o surpriza placuta la intoarcere.
Am prins cateva zile mai calduroase dar acum e un cald placut, azi am iesit in centru, multa lume la plimbare, multa lume inca si la mare, pe plaja. Cativa faceau si baie :-).
O perioada excelenta pentru cei care doresc sa viziteze insula Capri, una dintre bijuteriile din imprejurimi, de asemenea insula Ischia, superba prin parcurile ei termale si nu numai si Procida, mai putin cunoscuta dar plina de farmec.
Imi era dor de Napoli...lungomare, Mergellina, Posillipo, Vomero, parcuri, palmieri etc, forfota, locurile pline de viata si pline de turisti, parfumurile, mancarurile si tot ceea ce face parte din acest superb oras. Orasul soarelui cu lume galagioasa si vesela, cu multe distractii, cu oameni de toate felurile si mai ales cu oameni cu mult suflet....acasa!

trenuletul de la Mergellina

o zi superba pentru plimbare

multa lume, mai ales duminica

ce bine ne dam noi!


lumea e inca la mare

o parte din plaja


si eu m-am dat pe trotineta azi :-))

casa dolce casa :-)


0 commenti: